Barrandov zase ruší pořady! Šestří?

 Celebrity 
26. března 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
TV Barrandov zrušila pořad Společně to zvládneme hned po prvním odvysílání! TV Barrandov
Televize Barrandov je televize, která je v poslední době spíš plná pořadů ze soudních síní hádek a kauz z rodin. To jediné je také zásadně sledované. Vše ostatní má smůlu. Asi i proto teď nejmenší celoplošná televizní stanice ruší další pořady!

Jak se VIPstory.cz podařilo zjistit, ze dne na den zrušilo vedení TV Barrandov reality show Společně to zvládeneme s Lejlou Abasovou. Šlo o příběhy z rodin ve složitých situacích, jak se snaží je zvládnout a televize jim v tom měla být nápomocna. 

„Natočilo se sedm dílů, ale hned po prvním to stopli. Vůbec tomu nedali šanci a podle sledovanosti prvního se rozhodli. Vůbec si neuvědomili, že v ten večer běželo na jiných stanicích něco daleko poutavějšího. Takže zase někdo nepřemýšlel," řekla jedna z pracovnic televize.

Ale to není vše! Televize ruší i fashion reality show Popelka s Filipem Vaňkem a Nůžky prosím Tomáše Arsova. „Prostě už asi to netáhne, tak to ruší. Teď točí další díly Doktorky Kellerové, a ten seriál snad sledovanost hodně zvedne. Katka Brožová je v tom skvělá. Je to role jako šitá pro ni," dodal zdroj z Barrandova. 

 

Témata: TV Barrandov, televize,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod