Podvod na diváky? Karel z Prostřena je spolužák vnuka Bohdalky a je to herec!

 Celebrity 
25. března 2017 04:51 / René Černý
  2
📷
4 fotografie v galerii
Karel Ondrka je prý jen najatý herec, který se v Prostředu prezentuje jako totální exot! TV Prima
Jeden veliký podvod na diváky? Tak totiž vypadají díly z uplynulého týdny z pořadu Prostřeno. Zatímco Prima prezentuje soutěžícího Karla jako šíleného podivína se stálou erekcí, slepicí Babišem a poruchu, kdy vykřikuje sprostá slova, někteří tvrdí, že jde o najatého herce!

Karel Ondrka je student herectví, režie a scenáristiky písecké Filmové akademie Miroslava Ondříčka. Je mu 28 let a je spolužákem Marka Ciccottiho, tedy vnuka Jiřiny Bohdalové. Do televizních soutěží se prý hlásí proto, aby si z lidí vystřelil. Dva roky má přítelkyni Hanku.

Hned od začátku Prostřena o sobě totiž Karel prohlašoval, že trpí Tourettovým syndromem, lupénkou a permanentní erekcí. Ukazoval, že spí v rakci a na komodě má urny svých starých milenek. Naprostý exot žijící v bytě se slepicí Babišem, nemá obdobu. Jenomže takový magor, jak se prezentuje v televizi, prý není! 

„Jediné, co je podle skutečnosti, že nosí hands free. Nemocný není a svou účast v Prostřeno pojal jako velkolepý žert,“ řekl Blesku Karlův kamarád s tím, že je to všechno jen divadlo pro diváky.

Má být údajně dva roky ženatý s krásnou přítelkyní, ale aby média na jeho podvod nepřišla předčasně, smazal si před účastí v pořadu všechny fotky na sociálních sítích. Tím diváky tak nenaštval, jako samotná televize.

„Má opravdu Prima zapotřebí dělat z nás diváků hlupáky? Proč najímají herce? Ten pořad sklouznul k něčemu jinému, než k vaření. Je to škoda, protože tím pořad totálně odrovnali," dodal jeden z diváků, který nechápe, proč tolik exotů na metr čtvereční musí být v jednom díle Prostřena. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum