Takhle jste přítele Bílé ještě neviděli! FOTO JAKO DŮKAZ UVNITŘ!

 Celebrity 
22. března 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
O osmnáct let mladší přítel Lucie Bílé má sice tělo hodné kulturisty... Facebook
Lucii Bílé bude sice za pár týdnů už 51, ale zamilovaná je jako osmnáctka. Její přítel Radek Filipi je pro ní středobodem vesmíru. Proto občas zpěvačka udělá i něco, co je spíš podobné teenagerkám!

Bílá na sociální síti předvedla "sexy nožky"! Nepatří jí, ale jejímu dvoumetrového hřebečkovi. Jenomže, jen co Slavice pověsila na svůj profil fotku partnera, bez hlavy, snesly se posměšky na postavu jejího svalovce.

„Přestože média mého partnera rozebrala na součástky, on stále neztrácí hlavu," napsala zpěvačka k fotce, na které je dvoumetrový, svalnatý Radek bez hlavy, protože tu skrývá na nízkými futry na chalupě zpěvačky v Českém ráji. 

Radek Filipi, dříve Fejerčák, se díky své výšce musí hodně schýbat, aby furty vůbec prošel, zatímco méně narostlá zpěvačka s tím nemá problém. 

Lucie ale odhalila nechtíc to, za co se možná její frajer i stydí. Zatímco horní polovina jeho těla je hodná řeckému západníkovi, jeho nohy jsou spíš modelkovské!

„To je tak, když nějaký borec posiluje ruce, hrudník, břicho, ale nějak zapomíná na nohy. Je to pak spíš recese na atleta...," rýpl si jeden z diskutujících na sociální síti. 

Ale co, Lucii se její nový objev líbí, ať má nohy jakékoli. Na ty se asi zpěvačka kouká úplně nejméně...!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47