Petře Kvitové šlo o život, lupič ji málem zavraždil! Přijde o miliony!

 Celebrity 
21. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Kvitová musela po útoku okamžitě podstoupit náročnou operaci! Archiv P. Kvitové
České tenisové jedničce šlo doslova o život! Zavraždil jí málem v jejím prostějovském bytě neznámý pachatel, který se k ní včera vloupal. Naštěstí si ze střetu s nevítaným hostem ve svém bytě odnesla jen šrámy na ruce. Musí se teď jen modlit, aby mohla dál hrát tenis!

Petra Kvitová musela hned podstoupit operaci levé ruky. Právě na ní jí zločinec pořezal nožem a "narušil" šlachy. 

Operace podle všeho trvala čtyři hodiy a povedla se. Teď musí jen Kvitová dobře rehabilitovat a snažit se aby měla ruku v pořádku. Je to přeci jen její pracovní nástroj, kterým vydělává miliony korun. 

Pachatel z jejího bytu utekl. Pátrá po něm policie. Pokud ho dopadne, není vyloučeno, že ho pak obviní z pokusu vraždy. Stačilo málo a jen hrůza domyslet, jak celé drama mohlo taky dopadnout!

Zranění její levé ruky, ve které drží raketu, je bohužel vážné. Lékaři zjistili poranění všech pěti prstů, sešité šlachy teď proto nesmí tři měsíce zatěžovat. "Rozsah zranění je vážný, ale Petra je podle operatéra mladá a zdravá, a po operaci nevidí důvod, proč by opět nemohla hrát tenis," uvedl v úterý večer tiskový mluvčí tenistky Karel Tejkal.

Kvitová může přijít o miliony, protože kvůli zraněné ruce přijde zřejmě o lednové Australian Open a další turnaje tenisové sezony.  Nestihne ani první kolo Fed Cupu či velké turnaje v Miami či Indian Wells.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47