Herečka Divíšková se ztrácí před očima! Vypadá jak matka svého manžela!

 Celebrity 
23. prosince 2016 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nina Divíšková hodně sešla a vedle manžela vypadá spíš jako jeho matka! Profimedia
Jako věchýtek a vizuálně o deset patnáct let starší vypadá herečka Nina Divíšková. Manželka herce a režiséra Jana Kačera se doslova ztrácí před očima! Co se to s ní děje, ptají se mnozí kolegové.

Osmedsátiletá Nina Divíšková, manželka Jana Kačera nevypadá vůbec dobře, a to mnohé její kolegy i diváky dost děsí! Vedle manžela působí spíš jak matka, než jako žena. Bez pomoci nemůže ani jít a na premiéře filmu Manžel na hodinu, jí musela podpírat dcera, zeť i další lidé.

Nina Divíšková se na večírku po uvedení filmu ani nezdržela. Poté, co ji provedli sálem a asi na 15 minut usadili do lóže, zase s manželem s Janem Kačerem nasedli do přivolaného  taxi a odjeli domů.

Sám Jan Kačer tvrdí, že jeho manželka je v pořádku, což ale evidentně není. Měsíc od měsíce chřadne. “Na jejím zdraví se podepsala i životospráva. Cigarety a občas i alkohol. Ona Nina na to vždycky dost kašlala. Proto taky teď vypadá takhle,” konstatovala jedna z hereckých kolegyň Divíškové. 

Minirolička ve filmu Manžel na hodinu byla zřejmě jednou z posledních. Divíšková nemá už moc sil hrát. Špatně si už pamatuje i texty. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod