Takhle si Gott užívá Vánoce a podpořil i Donutila! Tady jsou fotky!

 Celebrity 
25. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott u vánočního stromu ve vile na Bertramce! Facebook K. Gotta
Karel Gott se rozhodl, že když loni prožil Štědrý den a svátky v nemocnici na onkologii, letos si to pořádně užije. Hlavně proto, že porazil zákeřnou nemoc. A všem dal najevo, že si opravdu užívá!

Na sociální síť vystavil snímky, které dokumentují to, jak se Mistr má. Nejprve dal fotku z lázní v Bojnicích na Slovensku, kde je na snídaně s manželkou Ivanou. Slovensko měl před Štědrým dnem pracovní, protože tam měl dva koncerty

Pak vystavil fotku, na které není sám. Z jedné strany s ním sedí Pavel Zedníček, z druhé Miroslav Donutil. Gott totiž Donutila přišel podpořit!

”Včera jsem s rodinou ve Stavovském divadle navštívil poslední představení Sluha dvou pánů s excelentním Miroslavem Donutilem v hlavní roli. Už třikrát jsem s ním tuto hru viděl a pokaždé to byl pro mě zážitek a herecký koncert. Náramně jsme se bavili a smáli z plných plic. Po představení jsme v zábavě pokračovali v nedaleké restauraci i s naším společným kamarádem Pavlem Zedníčkem,” napsal k fotce Gott.

Podpořil tak kamaráda Donutila, který byl nucen kotroverzním uměleckým šéfem Danielem Špinarem odejít z Národního divadla i se slavnou hrou. Ta se hrála 23 sezón a vždy byla vyprodaná. Karel Gott alespoň ukázal, že přišel právě proto, že představení bylo geniální.

A co by to bylo za Vánoce bez velkého stromečku. Na sociálním profilu vystavil Zlatý slavík snímek, na němž sedí u velkého stromu v hale své vily na Bertramce. 

“Přátelé, přeji vám hezké a klidné dny vánoční. Prožijte je v blízkosti těch, které máte rádi a se kterými jste šťastní. Ozdobte úsměvem dům a poseďte chvíli, jsou svátky,” dodal Gott.

Zpěvák ví, jak si užít každé chvíle, a nyní poté, co překonal rakovinu míních uznin si to uvědomuje dvojnásob! Štědrý den strávil s manželkou a dvěma malými dcerami. Mladší dcera Lucie se s ním taky potkala. Přijela do Prahy ze zahraničí, aby se s ním potkala. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod