Tom Hanks je idiot! Sám o sobě to prohlásil kvůli vážné nemoci!

 Celebrity 
22. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tom Hanks sám sebe označil za idiota! Twitter
Sám sebe označil za idiota! Herec Tom Hanks udělal sebereflexi a důvodem bylo zjištění závažného onemocnění! Herec samozřejmě zná i důvod svých zdravotních problémů, s nimiž se musí teď léčit!

Hanksovi diagnostikovali cukrovku. Za tu si prý podle svého názoru může sám! "Byl jsem tlustý. Viděli jste mě ve filmech, víte jak jsem vypadal. Byl jsem totální idiot. Myslel jsem si, že se problémem vyhnu tím, že z cheeseburgery vyřadím housku, ale třeba toho udělat mnohem víc," řekl sebekriticky Hanks.

Myslel jsem si, že se problémem vyhnu tím, že z cheeseburgery vyřadím housku, ale třeba toho udělat mnohem víc.

Na světě jsou dva druhy cukrovky a Hanks má právě tu, která je typická pro starší pacienty a souvisí s obezitou. Pokud se neléčí může způsobit ztrátu zraku, selhání ledvin nebo amputaci dolních končetin. Mezi základní symptomy patří to, že pacient cítí potřebu často močit, cítí žízeň a únavu.

Tom Hanks tento druh cukrovky diagnostikovali v roce 2013. Podle něj za jeho nemoc může obezita a to, že kvůli úkolům ve filmech Philadelphia a Trosečník byl nucen dramaticky zhubnout. "Patřím ke generaci líných Američanů, která tančila od párty ke párty a nyní za to nese následky," řekl Hanks novinářům.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod