Simona Krainová by ráda nějakou hezkou roli!

 Celebrity 
20. prosince 2016 15:03 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová si ze sebe umí udělat i legraci, nemá s tím problém!  Instagram
Simona Krainová není jen topmodelka, ale i herečka. A to mnohdy dokázala. Ač nemá vystudované herectví, práce před kamerou ji baví a kamera ji takzvaně “sluší”! V mnoha filmech, včetně sérii o Poldech byla hodně dobrá. Teď by si ráda střihla nějakou hezkou roli!

“Nechci, aby se někde říkalo, že škemrám o role, to rozhodně ne! Jen by mě bavilo zahrát si třeba v nějaké pohádce, historickém filmu. Něco opravdu hezkého, nebo naopak ulítlého. Ale něco, co bych si vážně užívala. Klidně to může být vedlejší role. Ale zkrátka něco takového, na co bych i ráda vzpomínala, a nebo bychom se u toho i nasmáli,” prozradila Krainová, která občas slyší tu a tam, že je i některým herečkám ze světa podobná.

“Nemám ráda, když někdo někoho s někým srovnává. Jasně, člověk se může někomu podobat, ale nemyslím si, že bych byla něčí dvojnicí. Jsem ráda za sebe a pokud tedy už před kamerou ve filmu, pak za tu roli. Filmy mám ráda, ráda se na ně dívám, když mám čas. Takže si i umím představit si zase někde zahrát. Vím, že herectví je práce náročná, někdy hodně, ale o to větší respekt k té profesi mám,” říká Krainová.

Občas si sama zahraje na “kameramanku a režisérku”, když si vezme do ruky svůj ZenFone a točí třeba své dva syny, nebo kamarádky. “Když si to pak pustíme, je to komedie a všichni se u toho nasmějeme. A o to jde, bavit se a užívat si života,” dodala Krainová.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve