Neuvěřitelné: Britská královna málem vyprskla smíchy!

 Celebrity 
19. prosince 2016 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Britská panovnice Alžběta II. před vybuchnutím smíchem!  Handout
Britská královna Alžběta II. drží často bonton, jak to jen jde, ale chybělo málo, a mohl z toho být skandál! Buckinnghamský palác zveřejnil oficiální snímek panovnice a jejího syna, prince Charlese. Fotka přitom skrývá jedno tajemství!

Zatímco sedící devadesátiletá Alžběra II. zachovává tradiční vážnou a soustředěnou pózu a sleduje objektiv, ležérně stojící princ z Walesu s jednou rukou v kapse se uvolněně usmívá a dívá se na svou matku. “A přece – jako bychom u královny viděli úsměv Mony Lisy," píše agentura AP.

Podle BBC je fotografie, kterou módní fotograf Nick Knight pořídil už v květnu na hradě Windsor, jednou z těch, o jejichž vzniku chce člověk vědět více. 

„Jaký vtípek to asi její syn pronesl, že se matce chtělo smát,“ ptají se britská média. Královna totiž málem vyprskla smíchy. Proč, je otázkou. Že by Charles matku “pobavil” konstatováním, že jeho žena Camilla je krásná, hodná a milující? Pak by zřejmě anglická královna vyprskla smíchy.

Sám autor fotografie uvedl, že chtěl vytvořit něco, co vyzařuje „teplo, lidskost, sílu a tradici“. Osmapadesátiletý Knight dodal, že na pořízení snímku měl pouhé tři minuty.

Fotografii Buckinghamský palác zveřejnil u příležitosti končícího královnina jubilejního narozeninového roku. Devadesátiny oslavila Alžběta II. letos 21. dubna. Loni v září se stala nejdéle vládnoucím monarchou Británie. Letos v únoru dovršila 64 let na trůnu. Jejím nástupcem má být syn Charles, ovšem spekuluje se, že to on z mnoha důvodů nebude. A že se novým panovníkem Anglie stane její vnuk princ Williame.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008