Prodal už Gott rozestavěnou roubenku v Doubici? Víme to!

 Celebrity 
12. prosince 2016 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Gottova rozestavěná poloroubenka prodána ještě nebyla! archiv
Tolik si Karel Gott plánoval, že bude jezdit odpočívat "na chalupu" na Děčínsko, do krásné krajiny a rozhodl se tu postavit si zde poloroubenku. Idealizoval si to, vysnil si to jako místo pro relax. Nakonec se rozhodl, že nedodělanou stavbu prodá! Prodal ji už?

Jen pozemky vyšly asi na pět až sedm milionů korun. Stavba měla kompletně přijít na dalších zhruba pět šest milionů korun. Včetně stylového vybavení. Sotva dělníci dostali chalupu pod střechu, Gott se rozhodl, že nemovitost prodá. Důvodem byly záplavy fanoušků, včetně těch, kteří se tam valili z Německa.

"Pokud vím, tak to pak Gott ještě neprodal. Něco se tu dělalo, ale nevím, moc se o to nezajímám. Na prodej to ale je. Ale ne v realitce," řekla VIPstory.cz jedna z obyvatelek Doubice, kde "mělo být Gottovo"! 

Někteří místní se na slavného souseda těšili, jiní se děsili. Právě kvůli nájezdům fanoušků. Když to překročilo únosnou mez a konal se sem zájezdy, rozhodl se Gott s manželkou Ivanou, ač neradi k prodeji. 

Přes běžnou realitku ovšem stavbu, která potřebuje dokončit, prodávat nechtěli. "Prý nějaké známé a nějakou VIP realitku. Snad to koupí někdo rozumný...," doufají místní.

Stavba, respektive pozemky jsou stále psány na Blanku Krejčí, tedy tchýni Karla Gotta, matku Ivany. Gott právě nechtěl kupovat cokoli na sebe, aby nevzbudil pozornost. To se ale nepoedlo. A tak Mist bude i nadále i volné chvíle trávit hlavně ve své vile na Bertramce. A kdo že chalupu, kterou měl mít slavný zpěvák získá? Zřejmě ten, kdo nabídne nejvíc  a nebude chtít z objektu dělat "skanzen" spojovaný se zpěvákem. To je Gottova podmínka...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod