SKANDÁL! Český slavík v exekuci! To jsou tedy konce zvonce!

 Celebrity 
09. prosince 2016 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ortel má exekuci na 30 tisíc korun. Ale co je to pro stříbrného Českého slavíka? Profimedia
Zpěvák, který je držitelem Českého slavíka, prý čelí exekuci. nozí si oddychli, rozhodně nejde o Karla Gotta, ale o stříbrného slavíka Tomáše Ortela, tedy Hnídka, jak zní jeho jméno. Zkrátka dluhy občas dělají svoje!

Ortel-Hnídek, je veden jako dlužník v centrální evidenci exekucí! Bývalý člen neonacistické kapely Conflict 88 spadl před třemi lety do dluhů, kdy nezaplatil 9 913 korun. A ani přes upomínky sumu neuhradil. Naopak! O rok později dlužil už přes 20 tisíc.

V současné době tak exekutorský úřad podle Blesku u zpěváka, který si letos odnesl dokonce dva stříbrné Slavíky, eviduje dluh bezmála 30 tisíc korun.

Proč si kontroverzní zpěvák uřízl takovou ostudu? Copak si druhý nejpopulárnější český zpěvák nevydělá dost, aby splatil tak »směšný« dluh?! „Neříkám, že jsem nikdy neměl exekuci, ale já mám všechny pohledávky splacené,“ odpověděl Ortel  na dotaz.

Kontroverzní zpěvák prý ale neví, za co to dluží. Mohlo to být klidně za nezaplacení faktury za zboží nebo služby. Tomáš Ortel-Hnídek totiž ve své rodné Plzni podniká v pohostinství.

„Čeho se to týkalo, to teď nevím, to by vám řekla moje účetní,“ odvětil zpěvák, který do loňského dubna rovozoval v Plzni středověkou krčmu Schenk u Ortela. Nyní si jeho společnost pronajímá plzeňský Rebel Alfa Music Club.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve