Královské focení v paláci: A hned se zapomnělo na nenávist!

 Celebrity 
11. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Focení královské rodiny vypadalo tak, jako by se opravdu všichni skutečně milovali! Profimedia
Stačí jedno královské focení v Buckinghamském paláci a hned je vše zapomenuto. Stoupli si vedle sebe i ti, kteří se nenávidí. Třeba princ Williame a jeho macecha Camilla Parker Bowles. Ale i další.

Královna Alžběta II, vévodkyně Camilla, princ Charles, princ Philip, princ William a vévodkyně Kate se na tuto událost náležité oblékli. Jen princ Harry chyběl. 

Britskou královskou rodinou poslední měsíce otřásají skandály. Jak jde ale o oficialici, jsou jako jedna velká familie - usměvaví a krásní.  Camilla třeba oblékla dlouhé bílé šaty a jako doplňky zvolila perlový náhrdelník s diamantovými náušnicemi. 

Její choť princ Charles zvolil černý oblek a nezapomněl ani na diplomatické medaile. Jeho matka, královna  si vzala dlouhé bílé šaty a na hlavu safírová a diamantová korunka. Ze stejného materiálu má na ruce náramek, na krku náhrdelník a v uších náušnice. Její manžel Philip, vévoda z Edinburgu, má černý oblek a hned 17 medailí. 

Princ Williame zvolil taky rovněž černý oblek, ale na rozdíl od ostatních má jen dvě medaile. Vévodkyně Kate má na sobě krásné dlouhé červené šaty. A zdobí diamantová a perlová korunka, kterou nosila i princezna Diana. A nechybí ani diamantový náramek, což je svatební dárek od jejího muže Williama.

Královna, Camilla, Charles, Philip, William a Kate se na tuto událost náležité oblékli. Co měli na sobě?

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod