Hrozí mu ochrnutí? Českému herci vzali kus páteře!

 Celebrity 
08. prosince 2016 04:55 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ladislavu Potměšilovi hrozilo zcela reálně ochrnutí! Archiv Prima FTV
Nemoci nechodí po horách, ale po lidech. Své o tom ví "Polda" a pohádkový král Ladislav Potměšil. Musel podstoupit operaci. Při ní mu museli vzít kousek páteře. Hrozí mu snad ochrnutí?

Ladislav Potměšil známý z filmů Byl jednou jeden polda i ze seriálu Ordinace  v růžové zahradě a mnoha dalších, je po vážné operaci. Tu podstoupil v Motole. Kdyby ji neabsolvoval, ochrnul by!

"Tatínek je po operaci a v pořádku. Rád bych poděkoval všem, kteří se na operaci podíleli v čele s panem profesorem Janem Štulíkem, který umí dělat zázraky," řekl Blesku hercův syn, dramaturg StarDance Jan Potměšil, pouhý jmenovec herce, který je už řadu let na vozíku a chybně jej s Ladislavem spojují. 

Potměšilovi během operace lékaři odstranili část jednoho obratle bederní páteře. Ulevili mu tak od bolesti a přetížení páteře, kvůli kterému mohl ochrunout. Teď čeká na Potměšila tříměsíční rekonvalescence. Až pak může začít případně hrát. 

Potměšil není jedinou známou osobností, které operovali páteř. Zákrok podstoupil i Karel Gott kvůli vyhřezlé ploténce. Po operaci se mu udělal zánět, který se ale naštěstí podařilo díky antibiotikům zaléčit. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve