Sexy kráska Bezděková zahájila sezónu v Tatrách. A nebyla sama!

 Celebrity 
09. prosince 2016 02:00 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea Bezděková kromě sáňkování a lyžování relaxovala v sauně!  Tatry Mountain Resorts, Jasna.sk
Ozdobou letošního zahájení lyžařské sezóny v Tatrách byla úřadující Česká Miss Andrea Bezděková a přidala se k ní i exotická kráska Monika Leová. Jejich víkendová party odstartovala ve vlaku a skončila v hudebním klubu, kde to modelky v neskutečně krátkých šatech pořádně rozjely.

Snowboarding, relax ve wellnessu nebo party - tak vypadal první prosincový víkend úřadující České Miss Andrey Bezděkové v Tatrách. V Jasné startovala letošní lyžařská sezóna a Andrea byla ozdobou svahů. Když se však vysvlékla do plavek, východní sousedé z ní tuplem nemohli spustit oči.

Dvaadvacetiletá brunetka Andrea vyrazila do Tater poprvé v životě a tradiční Winter Music Opening v Jasné si také náležitě užila.

„Letos jsem byla na horách poprvé a bylo to super. Naše rodina je extrémně sportovně založená, takže jsem zvyklá jezdit na hory od malička. Na lyžích jsem stála poprvé už asi ve dvou nebo třech letech. Miluji sníh, Vánoce, zimu. Nedovedu si představit netrávit zimu na horách. V Tatrách jsem byla poprvé v životě a strašně se mi tu líbí. Středisko Jasná má opravdu alpský nádech, jsou to už velehory s dlouhými sjezdovkami a super servisem," řekla Česká Miss Andrea Bezděková, která brázdila zdejší sjezdovky na snowboardu v sněhově bílé bundě a vánočně laděném kulichu.

„Nikdy mě Tatry nelákaly, ale když jsem to tady viděla, určitě tu nejsem naposledy. Navíc jste tu pendolinem už asi za pět hodin, takže můžete spát, dát si skleničku a jste tu hned," dodala Andrea, která si pobyt zpříjemnila i odpočinkem ve wellness centru hotelu Grand Jasná a svou luxusní postavou zpříjemnila chvilky i ostatním hotelovým hostům.

Slováci z ní nespustili oči. Za její nádherné tělo zatím z velké části může příroda. Andrea nemusí držet striktní diety, i když občas se hlídat musí. „Občas mám takové ty vlny bezlepkové diety nebo přestávám jíst večer. Ale klasické diety držet nedokážu. Hodně ale sportuji. Třikrát týdně chodím s trenérem do fitka na kruhové tréninky, kde hodně cvičím s vlastní váhou," prozradila modelka, která se nyní chystá na Miss Universe.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve