Protekční spratek Novotný nazval slavého herce kriplem!

 Celebrity 
05. prosince 2016 03:20 / Marek Pokorný
  2
📷
3 fotografie v galerii
Pavlu Novotnému se zase podařila další urážka někoho, kdo něco dokázal! Facebook, Archiv
Tohle je už vážně moc! Sarkasmus a jistá dávka vtipu se protekčnímu spratkovi Pavlu Novotnému nedá upřít. Ale to, co předvádí poslední dobou svědčí o jeho mindrácích a zoufalství ve snaze - za každou cenu na sebe upozornit. Teď dokonce slavného herce nazval kriplem!

"Chci rozžhavené kleště a koule toho kripla, co dabuje toho ruskýho kosmomrzáka v kriploidním Armagedonnu...," napsal ve svém statusu Pavel Novotný, syn kdysi legendárního baviče a moderátora Petra Novotného.

Tak nějak průšvih je, že "tím kriplem" je uznávaný herec a skvělý český dabér Michal Pavlata! To asi chudák Novotňák, který musí dokazovat, že jedině on je cool, určitě nevěděl. Byl na to některými diskutujícími na sociální síti upozorněn! 

"Asi mu to tatíček, který Míšu Pavlatu zná, neřekl. No tak tím "kriplem" je on. A docela by mě zajímalo, co tenhle tlustý, upocený, zoufalý chudák sám dokázal. Snad jen to, že uráží, koho může, ještě se tím snad živí a najde se docela dost ubožáků, kteří mu to lajkují. Takových lidí je mi líto," konstatoval jeden z herců, také dabérů.

"Jaké by to bylo jemu, kdyby jeho otce nazval někdo "kriplem"?  Asi moc ne, že? Měl by si dát pozor na ústa i na ruce, aby přes ně nedosta. Ale co, chudákovi těžko někdo může vysvětlit. Jen je mi líto Petra, že má za syna takový obrovský a odporný hovado...," dodal pro VIPstory.cz herec a kolega Michala Pavlaty. 

Ten sám nechce "titul" od Novotného juniora ani komentovat. Jenže to není všechno. Pavel Novotný se asi nudí. A tak komentuje cokoli dalšího. Reportéra TV Prima Michala Janotku zase nazval "kokotem"!

"Velkej doják, kokot Michal "Louis Armatrong" Janotka, si v rámci akce "natočím měsíc starou věc a prodám se" ponechal jednu z "malých kuliček", tedy nalezených štěňat.
Vim, Čecháček si popláče a Jitka Janotku pochválí, ale za to klišé "malé kuličky" u štěňátek by měl následovat ihned polní vojenský televizní soud, blazeovaného Janotku ke zdi a rodina/nerodina ZASTŘELIT," napsal o status před tím Novotný. 

A to jen proto, že se mu nejspíš nelíbila reportáž o štěňatech. Však by taky chudák kousek toho dojímání asi neunesl. "Tak svědčí to o inteligenci toho člověka. Normálně se lidi prezentují tém, co dělají, co umí. Čím se asi může prezentovat mladý pan Novotný? Jedině tím, že šišlá, prská, nic neumí a jen špiní ostatní kolem sebe. Ale o chudácích jen dobře. Mějme s nimi slitování...," komentovala pracovnice Primy Novotného status.

Před týdnem zase vyvěsil Novotňák na svůj profil fotku, kde se Lucie Bílá sklání nad dnes již zesnulým Františkem Peterkou a komentoval tak, aby připoměl pomluvu, že zpěvačka nosí smrt. S čím přijde příště...? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008