Syn Petra Novotného má asi mindrák! Tohle by o sobě neřekla ani největší světová hvězda!

 Celebrity 
07. března 2017 03:20 / Lukáš Bauer
  8
📷
2 fotografie v galerii
Pavel Novotný si věří jako málokdo na světě! Reprofoto XTV
Má nějaký mindrák, nebo tak rád provokuje? Syn těžce nemocného Petra Novotného Pavel, kotroverzní bulvární novinář a protekřní spratek, má sebevědomí tak veliké, že by ho mohl vyvážet. To, co o sobě prohlašuje, by o sobě neřekl nikdo! Ani ta největší světová hvězda!

Pavel Novotný byl hostem nové internetové talk show moderátora Luboše Xavera Veselého X Talk. A sebevědomí z něj doslova stříkalo. To zarazilo i samotného Xavera, který je od politků které mnoho let zpovídá, zvyklý na ledasco. A taky proto, že Pavla Novotného roky zná díky jeho otci, Petrovi.

„Ty jsi bývalý král českého bulváru...," začal Luboš Xaver Veselý rozhovor s Novotným mladším. „Ne já jsem král české bulvární scény. A neustáleje o mě zájem. Hned teď bych se mohl nechat zaměstnat a vydělat sto tisíc měsíčně. Ale nechci, když si těch sto táců můž vydělat jinak a jsem doma, v klidu s rodinou," tvrdil v rozhovoru protekční spratek Pavel Novotný.

Ten o sobě prohlašuje, že je v zemi vůbec nejlepší šéfredaktor bulváru, a že o něj nikdy nepřestal být zájem. Jen prý on sám nechce v bulvární branži pokračovat. Ale prý se do ní i vrátí. “Většina bulvárních novinářů jsou nekvalitní trosky. Jsou to lidi, kteří by vůbec neměli psát do sdělovacích prostředků. Na druhou stranu by spousta seriózních novinářů psát bulvár neuměla,” uvedl kontroverzní “bývalý král bulváru” na adresu novinářů. “Jsem nejlepší bulvární novinář v zemi. Dnes to nikdo nedělá pořádně, všechno se píše od stolu. Po mém odchodu z bulváru například v šoubyznysu výrazně ubylo rozvodů, to se dá doložit.”

Zabývá se hlavně hledáním důkazů o tom, že Marek Vít, bývalý mažel moderátorky Mirky Čejkové je podvodník, pokerem a řízením umělecké agentury, kterou převzal po svém otci.  Přičemž Petr Novotný, kdysi nejslavnější český moderátor a bavič je i podle řady přátel nešťastný z toho, na jakou dráhu se jeho syn dal. 

„Já jsem v týhle zemu nejlepší kauzař, nejepší bulvární novinář, nejlepší šéfredaktor..." Těmito a jinými superlativy doslova střílel Novotný junior v rozhovoru s Xaverem.

„Ten člověk má velký mindrák, potřebuje si něco dokazovat a z jeho chování je zcela evidentní, že má problém a veliký, sám se sebou! Ten, kdo si je jistý v kranflecích, ten o koho je zájem a ten, kdo ví, že je dobrý, to nikdy takhle neykřikuje do světa. On je vysoce inteligentní, ale měl by se zřejmě nechat vyšetřit. Anebo je to jen jeho póza. Pak ale špatná, která každého jen otráví," dodal pro VIPstory.cz jeden z předních českých psychiatrů a psychologů.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47