Obermaierová ve špitále! Co se jí to proboha stalo?

 Celebrity 
03. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslavě Obermaierová do smíchu zrovna dvakrát není! Profimedia
Byla zvyklá skoro každý den točit nebo hrát v divadle a najednou - všechno musela zrušit! Jaroslava Obermaierová je v nemocnici. A i když si myslela, že za pár dní bude fit, lékaři zvedli varovně prst a řekli, že tak rychlé to nebude!

Sedmdesátiletá "Obrda", jak jí přátelé a kolegové říkají, má zřejmě přechozenou boreliózu, která se zkombinovala se zánětem nervu. "Všechno jsem musela zrušit. Není mi nejlíp," nechal se slyšet Nyklová ze seriálu Ulice nebo Hadravová v Mýdlovém princi na Broadwayi.

Protože Obermaierová si nějaký den ve špitále a pak doma pobude, muselo divadlo hledat náhradu. A na štěstí našlo. "Za Obrdu zaskočí Vlasta Peterková. Je skvělá. Nazkoušela to za dva dny a s Jarkou jsou kamarádky," řekl kolega z herečky z Mýdlového prince.

Divadlo přeje herečce brzké uzdravení. A sama Jaroslava Obermaierová je ráda, že na ní kamarádi a fanouškové myslí. Musí se dát dohromady. Už v létě měla probléy se zažíváním a nebylo jí celkově nějak dobře. Není vyloučeno, že všechno může souviset se vším.

"Jarka by měla zvolnit. Už není nejmladší. Hraje, točí, občas jezdí zájezdy. A taky kouří. Měla by se víc hlídat," dodala jedna z jejích kamarádek. 

Její syn Jaroslav tak zůstal sám a díky přátelům není sám na chalupě na pomezí Vysočiny. Sama herečka má o syna také strach. "Jarda na tom taky není vždycky zdravotn nejlíp. Vždyť já tu ještě musím být kvůli němu," říká vždycky starostlivě Obermaierová, které je nejlíp, když může mít pár dní volna a být na milovaném venkově. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod