Zemětřesení na Primě! Perkausová pryč a místo ní tenhle zajda!

 Celebrity 
04. prosince 2016 03:25 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Eva Perkausová by možná Davida Gránského nejradější uškrtila, ale neudělá to. Jsou kamarádi! Facebook
Tak na Primě už to začalo. Zemětřesení, o kterém se už dlouho spekuluje se začíná rýsovat. S novými šéfy přicházejí i noví lidé. A zdá se, že nová šéfka zábavy Lenka Hornová se rozhodla pro zásadný změny! Třeba pro to, že moderátorka Eva Perkausová v TOP Star magazínu končí!

Blonďatá, dvaadvacetiletá kráska Eva Perkausová po roce a něco končí jako moderátorka Top Star magazínu. Štafetu za ni a jejího parťáka Petra Vágnera převezme od Nového roku mladý sexy "zajda"! Herec, zpěvák i moderátor David Gránský. Ten tak díky tomu dostal neskutečné laso, o kterém se mu ani nesnilo!

"Nečekal jsem to...," přiznal svým přátelům David, který je hodně talentovaný, úspěšný a oblíbený. Perkausová však na dlažbě neskončí! Moderátorská dvojice Perkausová - Vágner bude uvádět denní Top Star. „Na živé vysílání se moc těším. Opět mě to posune dál," řekla Perkausová. 

Petr Vágner s live přenosy problém nemá. Koneckonců pamatuje si je i z moderování s Ivanou Gottovou a to byl někdy oříšek, který ovšem sypatický moderátor a herec gentlemansky vždy přešel, protože má s manželkou Mistra Karla velmi dobré vztahy.

Od nové vysílací sezony bude Top Star magazín vznikat ve spolupráci s redakcí zpravodajství FTV Prima. „Důvod, proč jsme se tak rozhodli, je čistě strategický. Top Star magazín na Primu neodmyslitelně patří. Divák je ale čím dál náročnější a kritičtější, a tak jsme se rozhodli tým, který ho připravuje, posílit. Využijeme potenciál obou oddělení, ve kterých pracují zkušení profesionálové. Věříme, že právě tohle je cesta k jeho zlepšení a zatraktivnění,“ uvedl generální ředitel Prima Group Marek Singer.

Jak se ale proslýchá, TOPstarová změna není jediná. "Chystají se tu velké věci a už je na čase. Někteří lidé si tu z toho udělali "podnik pro své vyvolené", a to není dobře. Zvlášť běkteří mají pocit, že jim to tu snad i patří...," dodal zdroj z Primy. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod