Nejslavnější baletní sourozenecké duo vyprodalo tour! Je ještě poslední šance je vidět!

 Celebrity 
10. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří a Otto Bubeníčkovi končí svou profesionální kariéru posledním tour Les Ballets Bubeníček! bubenicektour.cz
Nejslavnější české baletní duo, bratři Bubeníčkové se letos definitivně loučí se svou profesionální kariérou! U této příležitosti uspořádají poslední tour s názvem Les Ballets Bubeníček Tour. Původně mělo být jen šest vystoupení, nakonec je jich osm. Drtivá většina, včetně přidaných představení, je vyprodaná.

"Poslední šanci vidět bratry Jiřího a Otto Bubeníčkovi s jejich hosty, je možné vidět buď v Ostravě 10. září, kde ještě zbývá pár desítek míst, a případně ve slovenské Bratislavě 14. září. To je také jediné slovenské představení. Jinak zbylá vystoupení v Česku jsou beznadějně vyprodaná," řekl producent tour Jiří Turek.

V Praze a Plzni jsou dokonce dvě představení a i ta jsou zcela plná. "Těší nás to. Jsme moc rádi, že se budeme moct s publikem rozloučit skvělou show, na kterou nyní pilně zkoušíme. Myslíme si, že uzavření naší profesionální kariéry coby tanečníků přišlo v pravý čas," říkají bratři Bubeníčkové, jejichž Les Ballets tour režíruje duo Skutr.

"Našimi hosty budou - herec Csongor Kassai, Anna Hermann, a violoncelistka Tereza Kovalová. Jde o zhruba hodinu a tři čtvrtě trvající představení, které bude bezesporu zajímavé i pro diváky, kteří nechodí běžně na balet," míní Jiří a Otto Bobeníčkovi, jenž se těší, že se budou po ukončení aktivní kariéry věnovat dalším tanečním, režijním a scénografickým projektům.

"A že oba budeme mít i více času na své přítelkyně. Nicméně naše poslední tour si hodláme pořádně užít," říkají baletní mistři, kteří se proslavili po celém světě!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47