Dcera Genzera a Finkové chodí s jedním z viníků Orlické tragédie!

 Celebrity 
08. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Linda Finková se synem a dcerou. A taky jejím přítelem, který má být tím, který jel na skútru, jenž na Orlíku zabil dívku! Profimedia
Dcera Richarda Genzera a Lindy Finkové chodí s mladíkem, který se mohl podílet na tragické, červencové smrti nevinné dívky na Orlíku. Do loďky, na které jela s přítelem, narazil skútr bezohledných puberťáků. A není vyloučeno, že Christian S. byl tím, který řídil.

Teprve 18letá Simona podlehla těžkým zraněním hlavy, její přítel vyvázl s lehkým zraněním. Když pak popisoval sled událostí, byl v šoku z přístupu dvojice mladíků. Jeden se o stav dívky vůbec nezajímal. Jediné, co ho zajímalo, byl prý "teprve dva dny starý skútr. Druhý pak pomohl příteli Simonu dostat na břeh.

Zda byl právě přítel Genzerovy dcery Viktorie právě tím, kterému skútr patřil, není jasné. Ale hovoří se o tom, že jeho rodičům právě plavidlo patří. Alespoň to uvádí deník Expres, který souvislosti poukázal.

„Já se k tomu teď nemůžu vyjadřovat,“ odpověděla Finková na dotaz redakce s tím, že je případ v řešení policie.

Že by to samotnou Finkovou, která ráda na sociální síti kde co kritizuje, nějak zvlášť tížilo, se asi říct nedá. V pohodě tráví na chalupě na Plzeňsku dovolenou se svou maminkou, zpěvačkou a učitelkou hudby Lídou Nopovou.

Zda a jak moc to trápí Viktorku, která také nazpívala písničku Říkej mi, táto...není jasné. Ale je jasné, že jedno jí to asi nebude. Především, pokud její přítel je viník a hrozí mu vězení.

Policie, ostatně jako vždy v takových případech, mlčí. Prý stále vyšetřuje, přitom je nad slunce jasné, jak se celá tragédie odehrála. Rodina mrtvé Simony se bojí, že bude kauza zametená pod koberec a viník odejde maximálně s podmínkou: To by ale za zbytečnou smrt mladé dívky, navíc jediné dcery vážně nemocné ženy z Orlíka, byl sakra směšný trest!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008