Šokující! Z Gotta mají lidé strach!

 Celebrity 
08. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott, který je stále velmi charismatický. Přesto z něj mají někteří strach! Facebook
Karel Gott se po vážné nemoci, kterou zdárně překonal, dává dohromady. Jeho rekonvalescence probíhá taky úspěšně. Vypadá skvěle. Jen někteří z něj mají tak trochu strach. Čím to asi je?

Ne snad, že by se Mistra někdo bál. Byl a je to vždy vlídný, profesionální a laskavý člověk. Ale obyvatelé Doubice na Děčínsku, kde začala jeho rodina stavět roubenku, mají strach. Záplavy možných turistů, obzvlášť z nedalekého Německa jim nedávají spát.

„Už teď se sem jezdí a chodí dívat lidé z okolí, kde že to Mistr staví chalupu. Co potom, až sem bude jezdit na víkendy, svátky, léto? To tady bude jako v Gottlandu,“ bojí se starousedlík, který si myslí, že ani pro Gotta to nebude oáza klidu.

Karel Gott vyrazil o víkendu na závod triatlonistů do Jiříkova, kde místní na festivalu, který se konal jako součást, byli jak v Jiříkově vidění.

„Gott, je tu Gott. Vypadá skvěle, hele podívejte se na něj,“ říkali si účastníci a nezapomněli dodat, že on je tam teď vlastně doma, protože si v Doubici staví dům za pět milionů. Přičemž pozemek taky pár milionů stál. Jen oficiálně mu zatím nic nepatří. Vše je psáno na jeho tchyni, tedy matku manželky Ivany.

Skromná, přitom luxusní roubenka s rozlehlým pozemkem a stájí pro koně, bude tak nejspíš rovnou napsaná na ženu Ivanu, nikoli na něj. Ostatně, jako téměř všechen majetek, včetně vily na pražské Bertramce.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47