Chudák Brejchová! Nemocnici už nejspíš nikdy neopustí!

 Celebrity 
08. srpna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Brejchová je odsouzená k tomu, aby poslední roky života strávila v péči lékařů! archiv
Byla to "česká Bardotka", měla skvělé filmové i televizní role. Chlapi ji padali k nohám. Byla třikrát vdaná. A nakonec skončila na LDN Motolské nemocnice. Zdá se bohužel, že herečka Jana Brejchová svůj nemocniční pokoj už nikdy neopustí.

"Maminka na tom není opravdu nejlépe," přiznala dcera, herečka Tereza Brodská s tím, že stav sice není nějak vážný, ale rozhodně ne dobrý.

Brejchová nemůže kvůli kyčelnímu kloubu skoro vůbec chodit. Navíc se u ní rozšířilo onemocnění spojené se ztrátou paměti. Zda jde přímo o Alzheimerovu chorobu či jiní degenerativní poruchy, není jasné.

"Nikam nechodí, nikoho kromě rodiny vidět nechce a hodně sešla. Už to není ta Brejchová s jiskrou v oku. Je to stařenka, která často ztrácí pojem o čase a místě, kde je," uvedl zdroj z Motola.

Za Brejchovou chodí denně jen dcera s manželem a vnoučata. Jinak nikdo. Ona sama prý nechce nikoho vidět, byť kolegové by rádi viděli ji. Jenže bohužel. "Asi tady i dožije. Má tu veškerý servis, i když je to smutné, tohle je její poslední domov," podotkl zdroj z nemocnice.

Na stejném oddělení, leč v jiné části je Brejchové kolegyně, herečka Luba Skořepová. Je na tom podobně. Ani ona se už z nemocnice nikdy domů nevrátí. Ani na svou milovanou chalupu do Líšného, kterou má jen kousek od Lucie Bílé. "Luba taky mnohdy neví kde je a co se s ní děje. Ale má i světlé chvilky. Hodně zhubla," dodal zdroj z nemocnice.

Je to smutný pohled na dvě legendy českého herectvím jak pomalu, ale jistě odcházejí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve