800 kiláků na jeden zátah? Jó řidič Petr Kutheil, ten tvrdej chleba má...

 Celebrity 
05. srpna 2016 09:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S přítelkyní Markétou jim to klape Archiv Petra Kutheila
Zpěvák, čerstvý pětatřicátník Petr Kutheil je sympaťák, který má za sebou divoká léta, kdy nebyl příliš odpovědným řidičem. Zásady správného řidiče mu příliš neříkaly. Dnes je však na sebe pyšný, že má vše pod kontrolou. Jasným důkazem je cesta na dovolenou, na kterou se vydal s přítelkyní Markétou, se kterou jim to už třetí rok skvěle klape. Kompletně celou trasu odřídil sám, přítelkyně si totiž řidičák teprve dělá, takže jiná volba nebyla.

„Byla to moje nejdelší trasa autem a těch sedm set devadesát kilometrů jsem zvládl na tři krátké zastávky. Cesta trvala celkem devět hodin. Vyrazili jsme v pět hodin ráno a měli jsme štěstí, protože cesty byly úplně volné, takže jsem ani nebyli moc unavení,“ prozradil s úsměvem Petr Kutheil.

Dnes už má po dovolené a opět pilně zkouší Alenku v Kraji zázraku v Divadle Hybernia, ale také Srdcového krále v divadle Kalich, premiéry budou už v září. A rozhodně nemůže vynechat zkoušky s novou kapelou Loď, která hraje převážně svojí tvorbu inspirovanou současnou hudbou. Za jejím založením stojí především frontman Petr Kutheil, který po deseti letech zatoužil po změně. Na koncert této nové formace se můžete vydat už 15. srpna do Malostranské Besedy v Praze, kde hraje od 21 hodin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve