Hvězda nového seriálu na Primě má ale balóny!

 Celebrity 
05. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miluška Bittnerová a její vražedný dekolt! FTV Prima
Mít přírodní velká prsa, ještě si vzít těsné tričko a k tomu modré, to může málokterá sexy ženská v Česku. Ale taková Miluška Bittnerová, hvězda nového seriálu na Primě Jetelín , rozhodně. Svým dekoltem odvařila a ještě odvaří všechny!

"My se divíme, že jsme schopní točit, protože pohled na Milušku je odzbrojující. Ona za to nemůže, ale ona je prostě ultra mega sexy baba," usmívá se člen štábu, který primácký Jetelín točí!

Sama Bittnerová si to možná ani neuvědomuje, ale provokuje na každém kroku. Přitom je to cudná a velmi plachá herečka a moderátorka. Tedy alespoň to říká.

"No jasně, já jsem v podstatě strašný introvert," usmívá se Miluška, která strávila letošní dovolenou vedle nového muže. Možná muže svého života. Jak sama říká, ráda by, aby tomu tak bylo, ale čas a osud ukážou.

Co se práce na seriálu týče, tu si pochvaluje. "Je to moc fajn parta jak před tak i za kamerou a opravdu to všichni dělají poctivě," svěřila se vnadná blondýnka.

Miluška Bittnerová v rámci své role poblázní všechny jetelínské kluky a pány a samozřejmě si znepřátelí většinu dívek a žen.Miluška hraje Belku, která je sestrou seriálové Rózy, jenž hraje Jitka Ježková.

„Belka je živel. Umí to dost dobře s chlapy. Je upřímná a roztomile hloupá. Má ráda život a bere ho lehkou nohou,“ řekla o své roli Bittnerka. „Belka je živel. Umí to dost dobře s chlapy. Je upřímná a roztomile hloupá. Má ráda život a bere ho lehkou nohou,“ řekla o své roli Bittnerka.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod