Chudák česká herečka a dabérka: Šeredně dojela na svou dobrotu a ohleduplnost!

 Celebrity 
30. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jana Andresíková, herečka i dabérka nemá vážně na růžích ustlíno! archiv
Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění! Takové přísloví si může teď z fleku opakovat česká herečka a dabérka Jana Andresíková. Představitelka řady rolí, mimo jiní čarodějnice z Arabely nebo lejdy z Kameňáků, či dabérka Whoopi Goldbergové na to dojela. A není ji dobře na těle, ani na duši.

Herečku, která přežila nehody, dvě klinické smrti, mrtvici, sebevraždu manžela, stíhá jedna rána za druhou. Ale zdá se, že opravdu dojela na svou dobrotu. Chtěla pomoct rodině, chtěla jí být na blízku, a ta se na ní vykašlala. Když by teď potřebovala pomoct, dělají, že jí neznají.

"A to bydlí jen ob dvě ulice dál. Ale já jsem se s tím už srovnala. Mám svou sestřenici Andulku, pár přátel a jsem za to ráda," říká Jana Andresíková, která kvůli špatnému zdraví už nehraje, nedabuje, i když by moc chtěla.

Před pěti lety prodala vilku nad Davlí a ve svých sedmdesáti se pustila do stavby domku na Mělnicku. Jen proto, aby byla u rodiny. ta jí navíc ústy její dcery slibovala, že se o ní postará. Když ale bylo hotovo, došlo herečce, že to byl jen kalkul.

"Šlo jim jen o peníze a Jana zůstala vlastně sama. Když odmítla jít do domova důchodů, odmítla dům prodat a peníze jim dát, vlastně se jí zřekli. A to jim před tím dávala peníze a podporovala je... Je to to nejhorší, co může někdo udělat. Jana je nesmírně hodný, laskavý člověk a tohle si tedy nezasloužila," řekl VIPstory.cz známý herečky.

Teď má Andresíková problémy s páteří, kterou měla kdysi zlomenou. Nevěří, že to už bude lepší, a tak se s tím učí žít. Někdy je líp, jindy hůř. Ale co Andresíkovou nevíce drží, je smutek, někdy deprese, cože se to kolem ní stalo. Přesto se snaží dívat se na věci optimisticky a těšit se z maličkostí.

"Tak snad bude ještě alespoň na chvilku zase líp. Uvidíme...," říká skoro až odevzdaně herečka s hlasem, který propůjčila řadě zahraničních hereček...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod