Bývalá česká moderátorka chtěla bohatého chlapa, teď jí před ním hlídá ochranka!

 Celebrity 
29. července 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Aneta Savarová chtěla boháče, ted se před ním chrání bodyguardy! archiv ČT
Bývalá moderátorka Událostí České televize Aneta Savarová je další v řadě mladých, ambiciózních žen, která chtěla mít pořádného pracháče a to se jí moc nepovedlo. Tedy jenom na chvíli! Teď se rozvádí a dokonce jí má hlídat ochranka.

Manželství Savarové a kontroverzního podnikatele Jana Harangoza, který stál i před soudem, trvalo jen dva roky. Konec jejich manželství bylo prý pořádné divadlo. K rozvodovému stání krásnou brunetu doprovodili čtyři bodyguardi a on se zatím smál se svým právníkem

„K soudu přijela jako nějaká hvězda limuzínou a se čtyřmi muži, kteří jí dělali ochranku,“ řekl pro deník Blesk zdroj, který byl v budově soudu pro Prahu 5 přítomen.

„Líčení trvalo půl hodiny. Ten Harangozzo vypadal, že to bere s humorem, protože se na chodbě u soudu vesele bavil se svým advokátem,“ dodal zdroj.

Tmavovlasá moderátorka však svůj vztah a následný sňatek tajila. Nikdy nepřiznala, že žije zrovna s Janem Harangozzem. Dokonce skrývala svůj snubní prsten. Nyní už má prý nového bohatého milence a rozvodem udělala za starým vztahem definitivní tečku. Otázkou je, zda jí exmanžel nechá jen tak jít, nebo se bude mstít. Má prý dlouhé prsty a někteří o něm tvrdí, že má být údajně nebezpečný a vlivný.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít