Dovolená podle Krainové. Tak tuhle by chtěl prožít každý!

 Celebrity 
28. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová na Lanzarote, kde si užívá rodinné dovolené! Instagram
Modelka Simona Krainová patří k nejkrásnějším ženám v České republice i na Slovensku. Kdekoli se objeví, přitahuje mnoho mužů a každý se za ní otočí. A my víme, kde předvádí své sexy tělo letos v létě!

Krainová nevyrazila do žádné prudce exotické země, jak by si někteří mysleli. Je s rodinou na ostrově Lanzarote. Simona, manžel Karel a synové Max a Bruno. A další dovolenkářkou je i modelčina sestra Yvonna.

„Všichni si užíváme slunce, moře, skvělého vzduchu a sladkého nicnedělání,“ říká Simona Krainová, která je během roku velmi zaneprázdněná a kromě toho, že funguje jako modelka nebo herečka, funguje i jako manželka a maminka.

„Na Lanzarote jezdíme pravidelně. Vždy si pronajmeme dům, který je kousek od pláže a vychutnáme si jeden druhého. Je nám skvěle,“ rozvášnila se Simona Krainová.

„Když potřebujeme, zavoláme do Canaria Travel a skvěle se o nás postarají. Pak si na Lanzarote vždy půjčíme auto a objíždíme zajímavá místa. Chvíli ležíme u moře, chvíli jezdíme po výletech, ochutnáváme místní kuchyni a různé dobroty. Zkrátka i já zhřeším a dopřeju si něčeho, co se během roku snažím eliminovat. Ale cvičím i tam a snažím se, aby vše bylo v souladu,“ dodala Simona Krainová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít