Rozvod u Lucie Vondráčkové? Co se tam děje?

 Celebrity 
28. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jak to má Lucie Vondráčková nyní doma?  archiv L. Vondráčkové
Bude se Lucie Vondráčková rozvádět, vládne u nich doma v Kanadě krize a zanedbávají děti? Alespoň tak to podle některých plátků vypadá u ní doma. Sama zpěvačka a herečka se nestačí divit, jaký že život to vlastně žije, aniž to ví. Přitom u Vondráčkové a Plekance se nic dramatického nechystá!

Jediné "drama" je, že se Lucka chystá na svou koncertní šňůru Kousek štěstí Tour, které bude od srpna do září v Čechách a na Moravě.

"Moc se do Čech, domů a na své fanoušky těším. U nás je vše v naprostém pořádku a vážně mám jiné starosti, než řešit nesmysly," řekla Vondráčková, která si z pomluv nic nedělá.

Neustálé útoky a napadání zpěvačky a herečky, která je "divná" asi jen tím, že nevytváří skandály, ale maká, stará se o dvě děti, jsou možná výtvorem někoho, kdo jí závidí. A závist, jak se ukazuje, je oblíbenou českou vlastností.

Na svou dceru i vnoučata se těší i rodiče Lucky, kteří jsou jí velkou oporou, podobně jako její bratr a jeho přítelkyně. Na tour se zpěvačka už těší a věří, že vyjde i počasí. Některé koncerty se totiž uskuteční v letních amfiteátrech.

Příští rok se do Česka zcela jistě také vrátí. Čeká jí totiž stěžejní role v jednom připravovaném filmu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47