Chystá Mareš další svatbu? A zase s Monikou?

 Celebrity 
04. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leoš Mareš by si svou "Kobližku" rád vzal, ale má to háček! archiv
Leoš Mareš oslavil čtyřicátiny a prohlašuje, že je šťastný! Že konečně našel ženu svých snů a rád by s ní byl víc, než jen partner. O Monice Koblížkové tvrdí, že ho zklidnila a je mu s ní dobře. A taky to, že na letošek chystá řadu překvapení. Že by snad konečně svatba?

Jenže, aby mohla být svatba, musí u Leoše nejprve proběhnout rozvod se stále stávající manželkou a matkou jeho dětí Monikou Marešovou. A to může být problém! Majetkové vyrovnání v řádech milionů či možná desítek milionů, stanovení alimentů. Zkrátka Leoš by tím přišel o poměrně velké peníze!

Asi si to uvědomuje, a přesto, že jeho manželka je rozumná a chtěla by se s Leošem domluvit, ve výsledku může být vše jinak.

„Mám sny, ale nebudu o nich mluvit. Rád je totiž propojím i s nějakým překvapením," řekl Mareš s tím, že mezi přáteli říká, že by si svou "Kobližku" rád odvedl k oltáři.

Uvidíme, zda se Leoš rozhodne konečně se rozvést a začít žít naplno svůj život, nebo vše skončí tak,jak skončily jeho předchozí vztahy a ženatý zůstane dál....
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty