Fanouškové se loučili s Budem Spencerem nad otevřenou rakví!

 Celebrity 
30. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Stovky fanoušků se přišly poklonit památce herce Buda Spencera do římského Kapitolu! archiv
Fanouškové italského hereckého barda Buda Spencera, který v pondělí zemřel ve věku 86 let, se s ním přišli rozloučit do římského Kapitolu. Byly jich stovky. poklonit do Kapitolu v Římě s hereckou legendou Budem Spencerem. Ten zemřel v pondělí.

Lidé, kteří se přišli poklonit památce Bude Spencera, vlastním jménem Carlo Pedersoli, uviděli otevřenou rakev, zahalenou jen lehkou průsvitnou látkou a pod ní unavený, starý herec, jako by spal. Rodina chtěla, aby se fanouškové měli šanci svým idolem rozloučit. Samotný obřad pak bude pouze v rodinném kruhu.

„Děkujeme všem za projevy soustrasti a děkujeme, že na otce myslíte. Vážíme si toho,“ prohlásil Budův syn, filmový architekt a scénárista Giuseppe (55).

Ve filmech hrál drsňáky a bitkaře, jeho pěsti byly obrovské, však on sám v mládí měřil 198 centimetrů. V soukromé životě vystupoval jako jemný člověk, manžel oddaný své ženě Marii Luise a pozorný otec tří dětí Giuseppa (55), Christine (53) a Diany (43).

Zvláštní je, že bývalý plavec, podnikatel, pilot, ale hlavně herec, parťák dalšího filmového barda Terence Hilla (77) začínal každý den modlitbou! Rodina pro něj byla vším a žena Marie Luisa byla pro něj ta jediná! Obklopen svými nejbližšími také zemřel.

„S nejhlubším zármutkem oznamujeme, že v pondělí v 18:15 tatínek odletěl na svou novou pouť. Netrpěl, měl nás všechny u sebe a jeho poslední slovo bylo - děkuji,“ uvedl syn Giuseppe. A dodal, že „tatínkovi je už dobře, nic ho nebolí, netrápí“.

Pohřben bude ve své rodné Itálii, na kterou byl celý život hrdý, stejně jako na to, že je Ital.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47