Gott je k nepoznání a chystá se stavět!

 Celebrity 
02. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott je pořád veliký štramák s neuvěřitelným charisma! Facebook K. Gotta
Karel Gott prodělává rekonvalescenci po léčbě rakoviny mízních uzlin, nabírá sil zotavuje po léčbě rakoviny mízních uzlin a operaci břicha. Přesto ho ale čeká jedna povinnost, pro kterou se rozhodl. Se svou manželkou Ivanou bude budovat letní sídlo na pozemcích u Děčína, které si pořídili. Stavba by měla začít už letos a dokončena snad už na jaře příštího roku.

Před tím ale oslaví neuvěřitelné 77. narozeniny. Zpěvák absolvoval léčbu v Mariánských Lázních. Před pár dny se vydal na Moravu, aby s Ivanou navštívili kamarádku Ilonu Csákovou. Teď ho čeká ještě cesta do Itálie.

"Tam Karel oslaví své narozeniny. Pojedou na dovolenou. Karel se cítí vlastně hodně dobře a dobře taky vypadá," říká jeho kamarád, který je s ním ve spojení.

„Moji milí příznivci, posílám vám pozdravy z přírody a přeji vám krásné léto. Váš Karel Gott,“ napsal k fotkám na sociální síti a zdá se, že opravdu mu odpočinek a příroda svědčí. Na vzdory nedávno prodělané vážné nemoci a chemoterapiím vypadá Gott božsky.

V současné době chystá se Sagvanem Tofim muzikál Čas růží. Na podzim by si taky jako host rád zazpíval v O2 aréně. To až podle toho, jak se bude cítit a zda se mu vrátí naplno jeho hlas.

„Chuť i nápady mám. Kdo mě zná, ví, že já se neudržím a stále něco musím vymýšlet,“ poznamenal na jaře Gott, který nic neztratil ze svého charisma a náboje energie, jenž celý život má.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47