Stane se dnes z Táni Kuchařové vdaná paní?

 Celebrity 
30. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Táňa a Ondřej. Možná dnes si řeknou své ANO! Instagram
Miss World 2006 Táňa Kuchařová by se už dnes mohla stát vdanou paní. Tedy paní Brzobohatou nebo Gregorovou. Za manžela si má, podle všech dostupných informací velmi brzo vzít Ondřeje Brzobohatého, tedy Gregora, jak se nechal přejmenovat.

Otázkou je, jak se po svatbě bude Kuchařová jmenovat. Zda Táňa Gregor Kuchařová, nebo si nechá své jméno. Kdy to bude, je prý tajné, ale některé šeptandy hovoří o tom, že by to mohlo být právě dnes.

Před pár dny zveřejnil Ondřej s Táňou informaci, že se budou brát a dokonce měli s přáteli v Berlíně rozlučku se svobodou. Znamená to, že jen pár dní od rozlučky a bude svatba. Zda to bude opravdu dnes, zítra nebo o víkendu, je celkem jedno. Půjde nejspíš o svatbu roku.

V životě Brzobohatých se stalo hodně zásadních změn. Ondřejova matka Hana Gregorová si našla milence o 32 let mladšího. Je jím Ondřej Koptík. Odstěhovala se z vilky v Říčanech do centra Prahy. Sám Ondřej se „vzdal“ jména Brzobohatý a zapsal si na úřadech příjmení Gregor. A teď do toho svatba.

Hlavně aby jim to spolu vydrželo. Stále jsou tací, kteří jejich žhavé lásce nevěří a tvrdí, že jde jen o obchodní a mediální tah, což oběma vyhovuje. Ondřej navíc už jednou ženatý byl. Původní manželka se nezamlouvala ani matce, ani ještě tehdy žijícímu otci Radoslavu Brzobohatému. S Táňou je to ale prý jiné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty