Vydrží manželství Brzobohatého a Kuchařové? Už padají sázky, kdy skončí...

 Celebrity 
02. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej a Táňa jsou novomanželé! Vydrží jim to spolu alespoň rok nebo dva? Instagram
Vydrží manželství Ondřeje B. Gregora a Táni Kuchařové, nebo brzo skončí? Podobnou otázku si klade řada lidí v českém šoubyznysu i fanouškové. Někteří už dokonce začaly pořádat "sázky" na to, že do roka a do dne bude vše jinak.

Ondřej Brzobohatý si změnil příjmení na Gregora. Že by snad opravdu kvůli tomu, že chce prorazit v zahraničí a jméno mu komolí? Když mu to ale nevadilo doposud, proč teď? Nebo, že by zasáhla matka, herečka Hana Gregorová, čerstvě zamilovaná do o 32 let mladšího slavomana Ondřeje Koptíka. Anebo zasáhla sama Táňa Kuchařová.

"Nechtěla se snad jmenovat jako Ondrova první žena, s níž se rozvedl, a kterou nesnášela jak jeho matka, otec. To ještě tehdy žil a na svatbě nebyli," ptá se Brzobohatého herecký kolega.

Kdo ví, jak to mezi BrzoGregorem a Kuchařovou je. Zda je to opravdu veliká láska, nebo jen obchodní tah. Zda se chtěli brát, nebo "museli"? To ani Ondra, ale ani Táňa nekomentují. Každý jsou přitom úplně jiní, a už proto jim mnozí předpovídají, že po svatbě přijde - dříve nebo později, rozvod.

Uvidíme, třeba je to vážně láska jako trám a jen zlí jazykové tvrdí opak.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?