Patrasová se Slováčkem se fakt chovají jako rozmazlení fakani!

 Celebrity 
28. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem jsou spíš jak dobří známí, než jako manželé! Profimedia
Tohle už by snad stačilo, ne? Dáda Patrasová a její proutník Felix Slováček. už se nechovají ani jako celebrity, ani jako rozhádaní manželé, ale jako malí fakani! Jinak to snad nejde nazvat. Alespoň si to myslí jejich fanouškové či bývalí fanouškové. Odletěli spolu na pracovní dovolenou, ale štěkali se na letišti jako psi!

"Letíme do Řecka, budu tam pracovat. Je to akce dlouhé měsíce dopředu domluvená, Nechala se slyšet Dáda Patrasová, která nejenom, že se nejprve s manželem Felixem na letišti skoro vůbec nebavila, ale pak se podle svědků poštěkali jako psi.

Dáda je zamilovaná do svého italského podnikatele Vita a svého Felixe, který ji s Lucií Gelemovou měsíce podvádí, nemůže ani vystát!

Na letiště přivezl s kufry slavný pár rodinný známý. Jenže dusno bylo mezi oběma manželi veliké. Nejprve se skoro nebavili, pak se pohádali, až z toho mělo okolí pěkné divadlo. Poté oba nasadili otrávené ksichty a nastoupili do letadla. Na Krétě, kde oba jsou, mají zřejmě oddělené pokoje. Patrasová se nechala slyšet, že se svým mužem jsou spíš jako dobří známí, než jako partneři.

Opět si ale neuvědomili, že špinavé prádlo se má prát doma a nemá se tahat na veřejnost. Stačí, že všechny detaily už lidé díky štěbetavosti Dády lidé v Česku vědí, a že Felix si zase neuměl najít milenku, která by se na něj nepověsila jako klíště a ještě mu zničila rodinu.

"Znám oba přes třicet let a už mě přestali bavit. Jsou to v podstatě oba senioři a chovají se jak puberťáci. Hrozné. Měli by se nad sebou zamyslet," míní jejich společná známá, pohybující se taky v českém šoubyznysu!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47