Populární herečka vypadá jako bezdomovec! Zničily jí drogy nebo rozvod?

 Celebrity 
21. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Co se Drew Barrymore stalo? Drogy, alkohol nebo jen stres?  Instagram
Drew Barrymore.se narodila přímo do filmového světa. Oba její rodiče, John Drew Barrymor a Ildiko Jaidová, kteří se po jejím narození rozvedli, byli herci. Dokoce i její prarodiče Dolores Costellová a John Drew Barrymore, byli heci. Také prastrýc Lionel Barrymore, prateta Ethel Barrymore a nevlastní bratr John Blyth Barrymore. A tak je logické, že Drew měla svoji cestičku předem jasně vyšlapanou. Ale tento velký svět přináší i svá úzkalí. A o tom by herečka Drew Barrymore mohla vyprávět celé hodiny!

Drew si již v devíti měsících zahrála v několika reklamách. Největší raketový vzestup však přišel s její dodnes nejznámější rolí roztomilé Gertie v E.T. Mimozemšťanovi. Obrovský úspěch filmu režiséra Stevena Spielberga přinesl tehdy teprve sedmileté Drew nevídanou slávu, což mělo v následujících letech na dospívající herečku negativní vliv. Hollywoodská hvězda začala ve velmi mladém věku navštěvovat večírky. V devíti začala kouřit, v jedenácti pít alkohol, ve dvanácti kouřit marihuanu a ve třinácti začala šňupat kokain! Ve svých třinácti letech byla poprvé na odvykací léčbě, kam se po pokusu o sebevraždu vrátila již o rok později.

Po léčení se ale dala dohromady a natočila několik úspěšných romantických komedií, kde jí to většinou velmi sluší. Podle fotek z blešího trhu v kalifornské Pasadeně, kam si vyrazila s přáteli, se ale toto už říct bohužel nedá. Drew která se už po třetí rozvádí se ukázala v obnošených starých hadrech a bez makeupu. Jako by snad sama chtěla zapadnout mezi místní zboží? Holywoodská herečka vypadala bez legrace jako bezdomovec!

Na druhou stranu je vidět, že Drew Barrymore není žádná fiflena a spokojí se s věcmi z blešáku! ⋆
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47