Nenávist na Nově! Tyhle dvě bloncky se fakt nemusí!

 Celebrity 
19. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kristina Kloubková a Lucie Borhyová rozhodně žádné kámošky nejsou!  TV Nova
Odchod Emmy Smetana z Novy rozhodně nezklidnil situaci. Spekuluje se o další krásce, která by měla jít z kola ven. Lucie Borhyová, tahoun soukromé televize to ale asi nebude. A co její sokyně v práci Kristina Kloubková? Není už žádným tajemstvím, že tyhle dvě se rozhodně nemusí.

Jak uvedl server Bleskove.cz, mezi Borhyovou a Kloubkovou panuje pořádná rivalita. Baví se spolu, jen když nutně musejí. A zatímco ještě před pár měsíci to byly alespoň zdvořilostní rozhovory, teď nemůže jedna druhou vystát.

„Lucka s Kristínou se moc nebaví. Jen, když musí. Pozdraví se, a to je všechno. Ale všichni tady vědí, že si vzájemně překážejí. A Kristina nějak nemůže překousnout, že Borhy má prestižní a téměř neotřesitelný post moderátorky večerních Televizních novin a ona jen moderuje odpoledky a občas zaskakuje,“ prozradil zdroj z Novy s tím, že Lucie Borhyová by byla údajně nejraději, kdyby její sokyně v televizi nepracovala.

Takže nezbývá, než čekat, zda se neuskuteční další, mediálně žhavý vyhazov. Pokud by i Kristina Kloubková vypadla z televizního kola ven, určitě by dostala šanci jinde. A jako bývalá tanečnice by mohla vyučovat například choreografii nebo si zřídit soukromou taneční školu. A jako známé moderátorce by se jí zájemci jenom hrnuli.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47