Smutná zpověď rakovinou zkoušené manažerky Dary Rolins: Dobojuji to!

 Celebrity 
18. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Skallová v době, kdy se ostříhala na krátko. Vedle na snímku s Darou Rolins! Instagram
Eva Skallová, manažerka a nejlepší kamarádka Dary Rolins je silná žena. V 36 letech podruhé zápasí ze zákeřnou rakovinou. I když by se mohlo zdát, že to zvládá, má dny, kdy jí není nejlépe, přesto se nevzdává!

Nyní Skallová, kterou kromě rodiny drží na nohou právě Dara, poprvé o nemoci promluvila. „Byla jsem velmi unavená. A podrážděná. Pořád mě bolela záda. Začala jsem to řešit na úrovni čínských lékařů, přes evropskou medicínu, východní medicínu a nic mi nepomáhalo. Až fyzioterapeut mi párkrát pohnul nohou a řekl, že se mu to nelíbí. Že tam něco je. Šla jsem na sono, na CT a už jsem se vezla,“ svěřila se pluska.sk manažerka Dary Rolins.

Následně přišly chemoterapie, ozařování a s tím spojené padání vlasů. “Když jsem se vrátila z první chemoterapie, ty chloupky mi zůstaly v rukách. Obrečela jsem to. Nastoupila přítelova pěna na holení a všechno jsem to srovnala. Byl to šok. Najednou člověk přijde o něco, co v podstatě ignoruje a neocení,“ řekla Eva Skallová, kterou drží nad vodou dcera, přítel, Dara, ale i exmanžel, s nímž jim zůstal přátelský vztah.

Nyní chce boj vyhrát, i když neví, zda má takovou šanci. Věří, že ano, ale ví, že rakovina je nevyzpytatelná. „Poslouchám primáře, který je pro mě guru, kouzelník a spasitel. Neptám se na to, co nechci vědět. Myslím, že se z toho vylížu. Je přede mnou ještě dlouhá cesta. Bude velmi trnitá, velmi bolestivá. I kdybych to měla dožít s nějakou s*ačkou v zádech, tak to dobojuji. Zvesela. Ale jak dlouho? Nevím. Jestli se toho zbavím úplně? Nevím,“ uzavřela smutnou zpověď Skallová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím