Gott myslí na fanoušky, ale... Ty oči, všimli jste si jich?

 Celebrity 
20. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott zdá se je téměř fit, ale přeci jen není to ještě ono. Na fotce je to dobře znát! Facebook
Karel Gott je necelé dva týdny po náročné operaci, při které mu lékaři vrátili zpět trávicí trakt do původní podoby a zdá se, že Mistr je v rámci možností zcela fit. Ale není! Samozřejmě, že rekonvalescence ještě potrvá. Už nyní ale zdraví fanoušky a dokonce na Facebook dal novou fotku. Ale co ty oči? Všimli jste si jich?

Ač se sebevíc Karel Gott snaží dát najevo, že je bojovník a daří se mu dobře, jeho oči prozradí daleko více! Všimla si toho celá řada jeho fanoušků i některé celebrity!

"Když jsem Karla viděla, trochu jsem se lekla. Potěšily mne všechny zprávy o něm i ty, co píše fanouškům, ale ty oči jsou zvláštní. Strašně unavené. Takhle nevypadá člověk, který se cítí v pohodě. Něco mi tam prostě nehraje," svěřila se jedna z jeho kolegyň ze šoubyznysu, která má o Zlatého slavíka strach. Zda jen opravdu jen o únavu, nebo záležitost nějakých zdravotních potíží, je složité zkoumat.

„Moji milí příznivci, chci vás opět pozdravit, tentokrát už z domova. Daří se mi dobře a zotavování po nedávné operaci probíhá úspěšně a bez komplikací. Hřeje mě i pocit, že na mne stále myslíte a pročítám si průběžně stovky dopisů a přání, za které vám srdečně děkuji," začínají upřímná zpěvákova slova.

Protože Gott je pověstný tím, že jen tak nelelkuje a upřímně neumí moc odpočívat, už vymýšlí, co bude dělat za týden, měsíc, půl rok. "Ale jak je o mně známo, nedokážu jen tak sedět a o práci alespoň nepřemýšlet. Takže poslouchám nejúspěšnější písně své letité kariéry a říkám si, jak s nimi naložím, protože na mnohé by byla škoda zapomenout," poznamenal Karel Gott s tím, že v jeho repertoáru je celá řada písní, u kterých by byla škoda, aby byly ve stínu úspěšnějších hitů."

Zřejmě právě s tím zvažuje Gott něco udělat a patrně dumá nad novým projektem, jak třeba vydat album takových hitů. Kdo ví. Nicméně svůj vzkaz uzavřel tím, že se na fanoušky moc těší a patrně v koutku duše věří, že brzo opět začne zpívat. Návrat na koncertní pódia podle některých informací plánuje na podzim či okolo Vánoc. I marketingově to má dobře vymyšlené, protože lepší promo o návratu po vážné nemoci by si totiž přát ani nemohl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum