Chudák Cibulka: Nejdříve byl všude, teď jen objíždí kulturáky!

 Celebrity 
16. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Aleš Cibulka na Barrandově skončil. Sám neví, co bude dál, ale nějaké projekty prý chystá! archiv TV Barrandov
Všeho moc škodí! A tak jako byl dříve všude ukřičený moderátor Petr Novotný a člověk se bál otevřít konzervu, aby na něj nevyskočila jeho neustále se kývající hlava, podobně to v posledních letech bylo s někdy až afektovaným Alešem Cibulkou. Oba dopadli stejně - skončili!

Také s Cibulkou už TV Barrandov zřejmě nepočítá. Jeho talk show Sejdeme se na Cibulce zapadla, ač měla pokračovat dál, ale bylo jasné, že někomu se už v soukromé televizi přejedla a je čas jít dál. Jediné místo, kam se Aleš mohl vrátit, je Český rozhlas do pořadu Tobogán. Ten opět v sobotu Cibulka moderoval.

Tvrdí, že věří, že se na televizní obrazovce brzo objeví. Přičemž podle všeho jedná s veřejnoprávní Českou televizí. Ta ale, stejně jako Cibulka, mlčí. "Nemohu ani naznačovat, ale věřím, že se s diváky opět potkám," míní Aleš Cibulka.

Byl zvyklý na zápřah, nápor, natáčení dvou až tří dílů najednou a teď nastal konec. Protože má ale moderátor na řadě míst kontakty, je možné, že se opět někde objeví. Třeba právě v ČT, kde před angažmá na Barrandově moderoval pořad, kam si zval vždy jednoho hosta a ten si vybíral scénky svých kolegů.

Nyní Cibulka odpočívá, chystá svůj další, tradiční kalendář a vymýšlí nové projekty. Kromě toho objíždí se svou Cibulkou a pár hosty české kulturáky. Že by ale o show projevili extra zájem se zatím říct nedá.

Po boku je mu jeho partner, herec a dabér Michal Jagelka , který to ale s prací taky nemá nějak zvlášť slavné. Ani on se na Barrandově dlouho neohřál a tak teď skládá kšeftík po kšeftíku, hlavně, aby se oba partneři uživili a nemuseli dřít bídu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod