Velké divy Lucie Bílé na Maledivách! Kdo se tam s ní ukrývá?

 Celebrity 
19. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá tisíce kilometrů daleko od domova. Skoro jako v ráji! Kdo jí asi pořídil tohle foto...? Facebook L. Bílé
Lucie Bílá dala po měsících stresu, smutku, ale i radosti z oslav narozenin Česku vale a vydala se za klidem, teplem a luxusní přírodou. Na Maledivách ale Zlatá slavice prožívá zřejmě velké divy. Na sociální síť vystavila fotku, kde je bez makeupu. Kdo ale sedí na lodi proti ní a mačká spoušť?

"Každý den jezdím na moře za delfíny. Skáčou kolem a plavou s lodí. Když jim zatleskáte, dávají najevo radost. Jsou to nádherná stvoření. Posílám pohlazení, Lucka,“ napsala na svůj facebook zpěvačka a přidala fotku, kde je na bílém člunu.

Že by jí fotky pořídil najatý kapitán lodi? Nebo, že by našla nového kapitána svého života? Případně dovolenou zvolila jako dámskou jízdu? Kdo ví, Lucie je tajemná. Jedno má ale jisté - pokud náhodou nenarazí na Čechy nebo Slováky, má klid a pohodu. Nikdo ji nepozná a zpěvačka tak může relaxovat.

Jak sama píše, prý se k moři vydala sama, ale má tam už svého kamaráda. Na Facebook pověsila i fotku králíka, který jí prý dělá společnost.

Na podzim ji v Praze čekají dva obří koncerty v O2 aréně a do toho další recitály. Před pár týdny si zahrála i v pohádce Anděl Páně II., která přijde v zimě do kin a chystá i další projekty. Teď chce mít ale klid, pohodu a načerpat síly na zbytek roku.

Jestli je pobyt na Maledivách pro ní jakási cesta zkoušky s novým frajerem, nebo na chlapy nemá teď ani pomyšlení, se možná brzo dozvíme. Lucie Bílá totiž svá tajemství zase tak dlouho udržet neumí...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum