Skandál: Líbačka Bílé s Bartoškou. A pak ho nazývala Bohem!

 Celebrity 
16. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Jak Lucie Bílá uviděla Jiřího Bartošku, vrhla se na něj a líbala ho a viděla v něm okamžitě Boha! Facebook
Chlap Lucii Bílé evidentně hodně chybí. Teď si řekla, že dostane kohokoli, třeba i samotného Pána Boha a zdá se, že co si zpěvačka usmyslí, to má. Povedlo se! Svedla totiž samotného nejvyššího. Že to není možné? Ale je! Alespoň při natáčení pohádky Anděl Páně II.

Právě v pokračování úspěšného pohádkového příběhu, který právě Jiří Strach dotočil, si Zlatá slavice střihla menší, ale výraznou roli. "Hraju tam svatou Lucii a mám kolem sebe pětadvacet andělů," prozradila Lucie Bílá.

V pauzách mezi jednotlivými záběry se bavila s kolegy a kamarády. Třeba s Jiřinou Bohdalovou, Jiřím Dvořákem, který hraje Lucifera nebo Michalem Horáčkem či Gábinou Osvaldovou. Ti všichni od Stracha dostali roli.

Jenže pak se stalo něco, co nikdo nečekal a dokonce i kardinálu Dukovi nebo ministrovi kultury Danielu Hermanovi, kteří se na poslední klapku do ateliéru na Kavčí hory přijeli podívat, jenom lezly oči z důlků.

"Wau! Bílá se líbá s Bohem...," znělo studiem mezi kulisami. A tyto hlasy nebyly daleko od pravdy. Když totiž Lucie ala svatá Lucie spatřila Jiřího Bartošku, vrhla se na něj a padly polibky. "Pane Bože, já tě tak ráda vidím," hlesla Lucie směrem k Bartoškovi a měla pravdu. Právě on hraje v pohádce Pána Boha! A přátelské políbení samozřejmě nemohlo chybět.

A pak se už jen pracovalo a pracovalo a fotilo. A na to, jak to všechno dopadlo, se můžete podívat v kině na podzim, kdy bude mít pohádka Anděl Páně II svou premiéru!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum