Simona Krainová má nového stylistu. Neuvěříte, kdo jí teď vybírá outfity!

 Celebrity 
19. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
11 fotografií v galerii
Malý Maxík je teď vrchní stylista! A Brunko mu s výběrem šatiček pro maminku pomáhá. Instagram
Jedna z nejkrásnějších českým topmodelek Simona Krainová vyrazila s rodinou do Vysokých Tater. Byla pozvána jako kmotra otevření nového luxusního hotelového resortu, který se pyšní unikátním výhledem na Tatry a přepychovým spa a wellness. Simona využila výlet i k rodinné rekreaci. Vlakem dorazila i s manželem Karlem, syny Maxem a Brunem. Výlet do Vysokých Tater si celá rodina náramně užila.

Dvojnásobná maminka na akci dorazila v outfitu, který prý měli na starost její synové Max a Bruno. Modelka má totiž nové stylisty. A světe div se, jsou to právě její dva synové! "Musím být jako Elza, protože teď je nejvíc in ledové království a princezny. Musím mít sukni a musí se točit," svěřila se Simona. Prý teď bude chodit takto oblečená vždy, když se na akci objeví i její dva synové. Krainová se bohatou sukni z dílny Jany Pištějové snažila zkombinovat s košilí, aby princeznovský outfit trochu rozbila. A povedlo se jí to báječně. Simona má obrovský cit pro módu, a tak si poradí i s kdejakým přáním svých milovaných synů.

Na večírku Hotelu Horizont Resort se objevili i další známé tváře a prominentní hosté jako například Dara Rolins či skupina Twins.

V krásných horách si rodinka mimo večírku připravila i soukromý program. Od Tatranské Lomnice vyrazili ke Štrbskému plesu na koňskou farmu.

Na koně se těšili hlavně kluci, ale přemluvit se nakonec nechala i maminka Simona, která prý nikdy na koni neseděla a po tomhle zážitku si to ani nehodlá zopakovat. A aby nebylo adrenalinu málo, všichni se ještě vydali i lanovkou na Lomnický štít, kde začalo vydatně sněžit!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod