Gunčíková to nedala! Chyba výběru písně?

 Celebrity 
15. května 2016 11:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gabriela Gunčíková skončila na 25. místě z 26 zemí, které své zástupce měli na letoší Eurovizi! Profimedia
Gabriela Gunčíková v Eurovizi sice propadla, skončila na 25. místě, pro Čechy je ale vítěz. Už proto, že jako první zpěvačka od nás se dostala až do finále. Proč tedy nemohla vyhrát, nebo se alespoň umístit na vyšší příčce? Odpověď je nejspíš jasná!

Letošní Eurovizi vyhrála ukrajinská zpěvačka Jamala s písní o vyhnání Tatarů z Krymu v roce 1944. Naše Gábina Gunčíková nezískala v diváckém hlasování žádné body, od odborné poroty jich měla 41. Problém byl nejspíš výběr songu. Tím, že zpívala píseň I I stand od Céline Dione, si nejspíš naběhla.

"Gábina je rocková, proč jí dali slaďák, i když jistě krásný, nikdo nechápe. Zkrátka tady byla asi chyba. Jinak zaujala velmi," myslí si její fanouškové, přátelé i kolegové z hudební branže.

Pro Čechy je ale vítězkou. Už to, že se dostala až do finále, i když na 25. místo z 26 zemí světa, je luxusní úspěch. Zklamání sice Gunčíková prožila, na druhou stranu si lepší reklamu udělat nemohla. A alespoň v Evropě i ve světě vidí, že máme mladé, krásné, charismatické a talentované zpěvačky, které mají přesah i za hranice maličké země ve střední Evropě, kterou si dokonce některé státy pletou s Čečenskem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum