Exkluzivně! Bavič Petr Novotný opět v ústavu! Co se stalo?

 Celebrity 
21. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petr Novotný na tom po prodělané mrtvici není zatím stále úplně dobře, proto nyní opět rehabilituje! Profimedia
Jeden z nejpopulárnějších českých bavičů, moderátorů, ale taky podnikatelů Petr Novotný stále není po mrtvici v pořádku. A zdá se, že to ještě nějakou dobu potrvá. Nyní opět skončil v ústavu. Jak se VIPstory.cz exkluzivně dozvědělo, začal opět rehabilitovat, což znamená, že nejméně tři týdny si tam pobude.

Novotný, kterého proslavila skupina Fešáci, moderovačky, vlastní pořady i skok na laně do Máchova jezera, když si v 90. letech rozbil hlavu a málem se zabil, skončil v rehabilitačním ústavu v Kladrubech. Nejlepší centrum tohoto druhu u nás je pro něj jak dělané. Je přímo specializované na pohybové ústrojí, což právě známý moderátor potřebuje.

„Hned jsem ho poznal. Chová se hezky, skromně. Nesnaží se vyčnívat. Slušně pokýve hlavou, nebo pozdraví. Moc nemluví. Ale vypadá relativně dobře,“ svěřil se VIPstory.cz další z pacientů, který je v léčebně po vážné operaci.

„Novotného jsem měl vždycky rád, byl a zdá se, že je to fajn chlap. Mrzí mě, že ho ta mrtvička postihla, ale pere se s tím statečně. I když tu někdo říkal, že úplně v pořádku asi úplně už nikdy nebude,“ podotkl pacient kladrubského sanatoria.

Zdejší personál je špičkový a rozhýbal i lidi, nad kterými jiní lékaři lámali hůl. Také řadu celebrit po nehodách či nemocech. Novotný je zde jako každý jiný řadový klient. Nemá zvláštní požadavky ani privilegia.

„Tady platí jediné, že člověk musí dělat to, co mu řeknou, aby měla léčba efekt. Jinak to nemá cenu. Je to tu někdy tvrdé, ale když člověk chce, aby ho z toho aspoň trochu dostali, jinak to nejde,“ dodal pacient, který prozradil, že bavič Petr Novotný se prý na lidi usmívá, je vřelý i k personálu a zřejmě chce udělat vše proto, aby se jeho stav ještě více zlepšil. Rád by se nejspíš vrátil na televizní obrazovky, nebo třeba na pódia. Na to si ale patrně bude muset ještě počkat. Problémy s korigováním pohybů či řečí jsou prý stále hodně znatelné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím