Vdova Pawlowská: Víme, co udělala s ostatky svého muže! A co záhadného se děje v jejím domě!

 Celebrity 
09. května 2016 12:31 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Halina Pawlowská prozradila také několik tajemství, které provázejí její život! facebook
Moderátorka, scénáristka a také herečka Halina Pawlowská se už tak nějak smířila s odchodem svého manžela Zdeňka, který zemřel téměř před třemi lety na rakovinu. Jak přiznala, zatím neměla sílu se s ním definitivně rozloučit. Co tedy udělala s jeho ostatky?

"Mám ho doma. Já mám taky urnu stále doma a zatím jsem nenašla sílu, aby to bylo jinak," přiznala Pawlowská v pořadu Tobogán v Českém rozhlase, který nějakou dobu nově moderuje. Stalo se tak, když jejími hosty byla zpěvačka Hanka Křížková, kartářka Dagmar Kludská a herečka a principálka Hana Gregorová, vdova po Radoslavu Brzobohatém.

Když zrovna přišla otázka na Brzobohatého a Gregorová přiznala, že už nějakou dobu je urna s jeho ostatky na Vyšehradě, ale že do té doby ho měla doma a neměla sílu se s ním rozloučit, přiznala Pawlowská, že má urnu taky doma a své kolegyni naprosto rozumí.

Zároveň se Halina svěřila jak kolegyním, tak divákům v divadle a posluchačům v rozhlase jedním až děsivým tajemstvím. V její vile v pražském Podolí totiž prý straší.

"Prostě máme v domě výtah a byla u mě na návštěvě kamarádka. Najednou se spustil sám výtah, který se rozsvítil a dole se otevřely dveře a uvnitř se svítilo. A byl prázdný," takto komentovala Pawlowská to, co se u ní doma děje.

Nejspíš tedy chtěla říct, že její zesnulý manžel jí čas od času přijde pozdravit, či že dokonce jeho duše v rozlehlé vile stále přebývá? Kdo ví...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím