Karel Gott má novou přezdívku! A skvěle k němu sedí! Jen má teď velký strach!

 Celebrity 
05. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Díky svému nové nové image získal Karel Gott netradiční přezdívku! Profimedia
Karel Gott má jako správná slavná osobnost několik přezdívek, od "Goťtáka, přes Zlatého slavíka, Slavíka z Bertramky, až po "Čuňase", což kdysi vymyslela prý Jitka Zelenková. Teď ale získal další! Poté, co se objevil na oslavě narozenin Jiřiny Bohdalové se strništěm na tváři a krátkým porostem na hlavě, kdy mu raší nové vlasy po léčbě chemoterapií, si mnozí všimli, že má neuvěřitelné charisma!

" To je "al capone z bertramky", pronesl někdo na oslavě Bohdalky, které se Gott s manželkou Ivanou a dcerami zúčastnil. A přezdívka mu vážně sedí. Ve slušivém proužkovaném obleku a kloboučku, se šedivým porostem skutečně vypadá jako slavný mafián. Jen s tím rozdílem, že Gott není ani zločinec, ani podvodník.

"Gott sám bere přezdívku s humorem a prý mu i lichotí. Zatímco se uzdravuje po chemoterapiích, jeho porost na hlavě raší a zdá se, že je hustší, než byl před tím. Což lidé po takové úspěšné léčbě mívají. Vlasy mají pevnější i hustší. Je to také dobrá známka toho, že vše je tak, jak má být a tělo se skutečně dává dohromady.

Jen má nyní velký strach. Zítra podstoupí složitější operaci břicha, kdy mu lékaři zruší vývod, který má od loňského podzimu. Tehdy mu ho udělali po akutním zánětu střev, který si měl údajně způsobit několikaměsíčním užíváním raw stravy, což mu podle jeho známých neudělalo dobře a nastaly problémy. Na základě operace však lékaři přišli na to, že trpí akutní rakovinou mízních uzlin.

Zlatý slavík, alias al capone z bertramky se pustil do boje o život, který, zdá se vyhrává! Plánovaná operace v IKEm, která přijde na řadu zítra, by měla uzavřít jeho zdravotní komplikace.

"On má prostě strach. Asi jako každý, kdo je pod kudlu. Bojí se spíš toho, aby nebyly problémy se srdcem, ale lékaři mají vše pod kontrolou a opravdu budou vše hlídat. Všechno dopředu konzultovali a pan Gott tu byl před pár týdny na vyšetření. Právě na základě toho se stanovil tento termín," dodal zdroj z nemocnice.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím