Oslava Bohdalky stála majlant! Víme, kdo to platil a od koho dostala kráječ na cibuli a od koho šperky!

 Celebrity 
04. května 2016 12:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová ve svém živlu a vedle ní Martin Dejdar a sponzor velkolepé oslavy, její přítel Lubomír Focko! Profimedia
Ve velkém slavila Jiřina Bohdalové své 85. narozeniny. V Michnově paláci na Malé Straně se sešly desítky jejích přátel, kolegů. Chybět nesměl ani Karel Gott, kterého čeká zítra operace. Oslava stále údajně okolo čtvrt milionu korun a celou jí měl platit jeden jediný muž!

Sponzorem velkolepé narozeninové oslavy, kam dorazil prezident Miloš Zeman, Lucie Bílá, Karel Vágner, Martin Dejdar, Hanka Zagorová a Štefan Margita, Josef Dvořák, Jiří Bartoška, Jitka Zelenková a další, byl blízký přítel Bohdalky, podnikatel Lubomír Focko.

"Platil to on a měl i na starost celou akci a zval přátele Jiřiny. Velmi se to povedlo," svěřil se VIPstory.cz jeden z přátel oslavenkyně.

Přesto, že nedošlo zatím ke svatbě mezi herečkou a miliardářem, v kterou prý tajně doufala, zůstali přáteli a vše je zalité sluncem. Jen některé dárky byly hodně zvláštní, netradiční a některé až moc "obyčejné".

Kromě záplavy květin, obrazů od Karla Gotta či Jakuba Ludvíka, dostala Bohdalka starodávný šperk od Lucie Bílé, náhrdelník od Miloše Zemana a spoustu lahví s vínem či koňaky. Mezi dary byl ovšem dárek, který byl nejlevnější, nejobyčejnější, ale který si herečka ze srdce přála.

"Máma si moc přála, a je jasné, že to zní zvláštně, kráječ na cibuli. Moc po něm toužila, tak ho dostala," prozradila a usmívala se na všechny strany její dcera, herečka Simona Stašová.

Dodala, že dalším dárkem bude jejich společná dovolená, na kterou vyrazí v létě k moři, ostatně jako každý rok.

Dary a květiny, většinou řezané, i když ty Jiřina Bohdalová moc nemusí, muselo k ní domů odvést dodávkové auto. Dnes a zítra si dala Bohdalka prý oraz, aby se z oslavování vzpamatovala a další drobnější obědy, večeře a gratulanti ji ještě čekají.

"Těším se, až budu mít volno, sednu do auta a pojedu na mou milovanou chalupu," podotkla Bohdalová, které i tam přijedou jistě popřát kamarádi a známí. Na chalupu k Semilům jezdí moc ráda a cítí se tam skvěle. I ve svém věku seče zahradu, a dělá řadu věcí, jako správná chalupářka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty