Takhle zamilovaný je vnuk nejslavnější české herečky! Už se ukazuje s přítelkyní!

 Celebrity 
05. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vojta Skřípal a jeho přítelkyně, s kterou přišel popřát babičce, slavné herečce! Profimedia
Je mu 20 a je mladším vnukem nejslavnější české herečky, čerstvé pětaosmdesátnice Jiřiny Bohdalové a zároveň synem další slavné herečky Simony Stašové. Vojtěch Skřípal je ale, jako každý mladý kluk, a tak není výjimkou, že ve svém věku už má přítelkyni. A hezky se mu zapalují lýtka, jen co je pravda.

Vojta přišel na oslavu jubilea své babičky sám s pohlednou blondýnkou a pár kamarády. Maminka Simona dorazila extra. Vojta svou babičku miluje, stejně jako ona jeho, takže na velkolepé oslavě nemohl chybět.

Své přítelkyni se Bohdalčin vnuk věnoval po celou dobu. Choval se k ní velmi galantně a je vidět, že má slušné vychování jak od mámy, tak od babičky.

"Já jsem taková rozmazlující babička. I když byli kluci malí, tak to tak bylo, ale zase když bylo potřeba být ráznější, byla jsem ráznější," přiznala Jiřina Bohdalová, která si tak oslavu náramně užila, protože měla pohromadě i své nejbližší.

Vojta je synem slavné herečky Simony Stašové a herce Pavla Skřípala. Není ale jediným potomkem Simony Stašové, ještě má nevlastního bratra Marka Ciccotiho, s kterým ale vyrůstal, a ten se stejně jako jeho maminka a babička věnuje filmové profesi.

Vojta je zase spíš modelovský typ. Studuje střední školu a co bude dělat dál, je otázkou. Svět šoubyznysu ho ale moc neláká. A to, že má babičku slavnou herečku a maminku druhou slavnou herečku, nějak neprožívá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty