Neskutečně nas...á anglická královna! Tak to tedy ne, řekla a práskla do stolu! Víme proč!

 Celebrity 
08. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Britská panovnice Alžběta II. je hodně naštvaná na svého syna a snachu, proto se rozhodla pro historickou změnu! archiv
Britská panovnice Alžběta II. není už jen v rozpacích, není ani rozmrzelá, ba ani naštvaná! Jak zní z Buckinghamského paláce, je doslova nas...á! I tak se měla prý vyjádřit mezi svými nejbližšími na adresu syna Charlese a jeho ženy Camily, kterou jako snachu nesnáší! Rozhodla se, že poruší staletí trvající tradici a královskou korunu jim prostě nepředá!

"Královna se naštvala a po posledním skandálu s údajným utajeným synem Charlesem, kterého má mít právě s Camilou, práskla do stolu a řekla: A dost! Tohle nebudou nový král a nová královna. Korunu a žezlo předám Williamovi a hotovo," uvedl zdroj z paláce, který se v posledních letech doslova třese v základech.

Proto se princ William a jeho žena Kate stanou zřejmě novým královským párem Velké Británie a to už poměrně brzo.

"Má to být už brzy! Formální abdikaci má Alžběta II. oznámit při slavnostních oslavách jejích devadesátých narozenin koncem června. To znamená, že v dalších týdnech či měsících se uskuteční korunovace," podotkl zdroj z paláce.

Poté tedy nastane slavnostní akt, jaký Anglie nepamatuje. William a Kate budou korunováni. Půjde o největší slávu za posledních třicet let, možná sto let, na kterou se sjedou šlechtici, panovníci a představitelé států z téměř celého světa. Charles a Camila především, která se už tolik třásla na královskou korunu, zkrátka ostrouhají!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím