Gotta ještě neoperovali! Že by komplikace s jeho zdravotním stavem?

 Celebrity 
07. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott půjde na operaci později, než bylo plánováno! Důvod je zatím tajný! Profimedia
Operace břicha s návratem vývodu Karla Gotta se zatím nekonala! Zatímco byla avizována na včerejšek, byla odložena až na pondělí. To není samo sebou! a jeho žena Ivana Gottová i mluvčí zpěváka Aneta Stolzová se zase opevnily hradbou mlčení. Hodně nejasností panuje okolo Zlatého slavíka.

"Pokud by měl být původně Karel Gott operován až v pondělí, určitě by nenastupoval do nemocnice už ve čtvrtek. Protože by bylo zbytečné, aby celý víkend trávil na nemocničním pokoji, jelikož předoperační vyšetření má už dávno hotové. Co jsem slyšela, byly tam nějaké nejasnosti ve výsledcích rozborů," prozradil VIPstory.cz zdroj z nemocnice.

Operační plán je totiž přesně dán a přeložení zákroku není rozhodně nějaké náhlé rozhodnutí kvůli maličkosti. "Mohl mít třeba zvýšenou teplotu, vyšší tlak, nebo se nezdálo něco v krvi, a proto byl zákrok přeložen," míní zdroj z prostředí nemocnice.

„Pan Gott dnes operován nebyl. Až bude po operaci, sami budeme veřejnost informovat. Do té doby, z důvodu ochrany soukromí pana Gotta a jeho rodiny, nebudu poskytovat další informace," uvedla v pátek mluvčí zpěváka Aneta Stolzová.

Proč tolik tajností, štráchů a fabulací? Přitom Karel Gott byl sám vždy přímý a upřímný. O tom, že ne vždy se rozhoduje za sebe svědčil i zážitek, když ho jeho žena ve čtvrtek přivezla do nemocnice. Tam na dvoře na něj čekali novináři a ona chtěla ze všech sil zamezit tomu, aby se s nimi potkal. Nicméně Karel Gott se nedal a pár slov s nimi prohodil.

"Karel si bohužel pořídil produkční a ta mu organizuje život. A ta zase pořídila mluvčí, aby ona nemusela nic říkal a říkalo se jen to, co Ivana sama chce. Je to trochu smutné. Vždy mluvil a byl sám za sebe," diví se jeden z jeho kamarádů, který si myslí, že Karlu Gottovi je život organizován víc, než je zapotřebí.

Pokud vše půjde hladce, v pondělí by měl Gott v nemocnici na Karlově náměstí operaci podstoupit. Následně by si tam měl pobýt týden až deset dní. Pokud nenastanou komplikace, bude co nejdříve převezen do domácího léčení. Následně se nejspíš vydá do lázní, na které má jak po léčbě rakoviny mízních uzlin, tak i onemocnění zažívacího traktu nárok, kde si zajisté odpočine a nabere sil. Je ale možné, že zvolí lázně v zahraničí, aby měl více klidu na léčbu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty